Over ons

KAVERE Corporate Finance BV is een in Amsterdam gevestigd advieskantoor, gespecialiseerd in het arrangeren van (her)financieringen voor bedrijven en het adviseren van DGA’s, aandeelhouders, investeerders, management en commissarissen bij fusies en overnames. Tot haar klantenkring behoren grote internationaal opererende corporates, alsmede Nederlandse (familie)bedrijven in het mid-corporate segment.
Het kantoor is opgericht door Patrick Booij, voormalig zakenbankier bij ING, Fortis en ABN AMRO, met bijna 20 jaar ervaring in het verstrekken van financieringen, het ophalen van aandelenkapitaal danwel het origineren en begeleiden van fusies en overnames. Ooit begonnen in het MKB segment, maar vervolgens jarenlang actief als adviseur van Raden van Bestuur van grote internationale, vaak beursgenoteerde ondernemingen (‘investment banking services’).

In 2016 heeft hij besloten om de bank te verlaten om KAVERE Corporate Finance op te richten. Het aanbieden van het zeer hoogwaardige niveau van dienstverlening, zoals vereist in het large corporate segment, maar dan tevens aan het mid-corporate en familiebedrijven segment, dat is waar KAVERE Corporate Finance voor staat.

Emmalaan 25, Amsterdam